Malý posváteční návod na uvedení organismu do předsvátečního stavu
Tento článeček píšu s cynickým úsměvem a sklenkou Portského, což si mohu dovolit ze dvou důvodů: jednak jsem si popsanou očistou prošel hned po Vánocích a za druhé jsem Silvestra strávil obvyklým, třídenním, aktivním pohybem v tiché přírodě Kokořínska a to prosím bez alkoholu Blíží se víkend a pokud nevíte, co s volným časem, můžete zkusit níže zmíněnou proceduru, která vám určitě neuškodí! |
O Vánocích většinou zaplavíme svá nebohá játra a žlučník řadou pochutin, bohatých na tuky, majonézy a cukry, což sice lahodí našim chuťovým buňkám, ale zmíněným orgánům už podstatně méně. Na Silvestra to pak ještě úspěšně dorazíme tunami chipsů a alkoholu. |
Autor: Zbyněk Slába | Počet komentářů: 2 | Sdílet na: | | |